To Σπιτι του Καλλιτέχνη
– Προκαλούνται άπαντα τα Ταμειακά εντάξει μέλη μας να παρευρεθούν στην έδρα μας για την προκαθορισμένη απο το Καταστατικό του Σωματείου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ. και ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,την Δευτέρα 13/09/2021 και ώρα 12.00πμ .
Σε περίπτωση μη απαρτίας η 2η επαναληπτική προγραμματίζεται για την Δευτέρα 27/09/2021 και σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας προγραμματίζεται η 3η και τελική , με καταληκτική ημερομηνία για την Δευτέρα 04/10/2021 ωρα 12.00 πμ
*** Οι υποψηφιότητες δηλώνονται στο mail του ΣτΚ . museshelter@yahoo.com
Πρακτικο 20/08/2021 Β.Δ.Σ. /ΒΓΣ/ 20/08/21 – Β/ΜΕΛΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2021- ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-08-2021
Ο Πρόεδρος                              Ο Γ.Γραμματέας
Νίκος Ρέγκος                           Νίκος Ντουνούσης


ΑΝΟΙΞΕ η πλατφόρμα για τα επιδόματα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ για όσους είχαν γραφτεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/10 αλλά δεν είχαν κάνει τις αιτήσεις.

Η προθεσμία για τις συγκεκριμένες αιτήσεις είναι μέχρι τις 15/01. Για όσους δεν έχουν γραφτεί στο Μητρώο, η νέα προθεσμία εγγραφής είναι μέχρι τις 10/01.

Όσοι είχαν κάνει εγγραφή, δεν χρειάζεται να ξανακάνουν. Όσοι γράφονται μετά τις 20/10,δεν δικαιούνται να κάνουν αίτηση αναδρομικά για τα επιδόματα ΣΕΠ-ΟΚΤ αλλά μόνο για τα ΝΟΕ-ΔΕΚ.

Οι αιτήσεις για τα επιδόματα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα ανοίξουν μετά τις 10/01,σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Πρέπει να γίνουν δηλώσεις για κάθε μήνα ξεχωριστά. ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ https://artandcultureprofessionals.services.gov.gr/

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑhttps://supportemployees.services.gov.gr/

Οι πληρωμές για όσους είναι σε αναστολή ξεκινούν από αύριο 11/01/2020 εως και την Τετάρτη 12/01/2020

——————————————————————————————————————————

 “ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ» ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ» «ΚΩΔΙΚΟΣ 200,000» μαζι με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙO SOS και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΡΚΕΤ


Βοήθεια στα μέλη του σωματείου “Το σπίτι του καλλιτέχνη” που χρειάζονται φάρμακα !

November 15, 2020 by admin

ΑΣ  ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΛΟΙ ΟΤΙ  ,    ΣΤΙΣ  ΤΕΧΝΕΣ   ΒΙΩΝΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ

  ( τον χρονο )  ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ  ΑΠΟ   ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΩΜΕΝΟ !!!!! 

«ΕΔΩ   ΠΟΥ  ΕΙΣΑΙ  ΗΜΟΥΝΑ  ΚΙ  ΕΔΩ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΙ  ΘΑΡΘΕΙΣ»   

Το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ» στο πλαίσιο στήριξης κατα την χρονική διάρκεια του εγκλισμού λόγω πανδημίας  εως 30/11/2020 και παραπέρα αν χρειαστεί , αποφάσισε στην επόμενη διανομή τροφίμων, να προμηθεύσει δωρεά φαρμάκων  , σε όλους  όσους ,  απο τα Προστατευόμενα μέλη του κι όχι μόνον ,  τα χρειάζονται ,  είτε προς αναννέωση τακτικής συνταγής , είτε μεμονωμένα .

Τα φάρμακα θα σας τα φέρνουμε εμείς μιά φορά και για κάθε εβδομάδα στο σπίτι σας . 

Ενημερώστε μας για ότι φάρμακο σας λείπει η στείλετε μας την συνταγή που χρειάζεστε στο  e-mail  μας museshelter@yahoo.com ή μπείτε στην σελίδα Επικοινωνία (κάντε κλίκ εδώ) και στείλτε μας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας εως Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020. 

Παρακαλείστε στο mail σας να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμό σας , την Διεύθυνσή σας , Περιοχη (Δήμος κλπ) και τηλέφωνο κινητό η σταθερό  

——————————————————–

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ» ΣΤΟ«ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ» μαζι με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙO SOS και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .

Το καλάθι που μοιράσαμε χθές 6 Νοεμβρίου απο το « ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ » σε 30 « καλλιτεχνικές» οικογένειες κι όχι μόνον , ειχε επιπλέον κι αυτα τα αγαθά , προσφορές του Ομίλου Μασούτης ( Νίκος ) , της Μητρόπολης Βεροίας ( Γιώργος + Νικολέτα ) και της Μητρόπολης Καλαμαριάς ( Δημήτρης ).Με συνεχείς προσεγγίσεις παραγόντων και εταιρειών ειδών πρώτης ανάγκης , ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα πλουτίσουμε το καλάθι του Σωματείου μας και με ακόμη περισσότερα αγαθά .

Ενημερωθήκαμε χθές οτι πολύ σύντομα , σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα των σούπερ μάρκετ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ που ανήκουν στον Ομιλο ΕΛΟΜΑΣ , οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν και το Σωματείο μας για την δωρεά πόντων για τοΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ μαζι με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙO SOS και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .

——————————————————–

Διευκρινίσεις για την Εφαρμογή των Μέτρων Στήριξης Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού

  • 2 Νοεμβρίου 2020
Διευκρινιστική Εγκύκλιος, σε Σχέση με το Επίδομα Ειδικού Σκοπού

Μετά από μεγάλη αναμονή για τα μέτρα στήριξης των ανθρώπων του πολιτισμού αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας, καθώς και η διευκρινιστική εγκύκλιος.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας (44343/1122/2020) η Πλατφόρμα για τα μέτρα στήριξης θα ανοίξει την Τετάρτη 4/11/2020

Δείτε την εγκύκλιο: Διευκρινίσεις για την εφαρμογή των μέτρων στήριξης επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών – αρχείο pdf.

Για τον έλεγχο όλων των προϋποθέσεων θα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες διασταυρώσεις των στοιχείων των δυνητικά δικαιούχων με τα στοιχεία που τηρούνται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», με το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου του υπουργείου Εσωτερικών και τα σχετικά αρχεία λοιπών συναρμόδιων φορέων.

Για τυχόν δυσλειτουργίες και αδίκους αποκλεισμούς παρακαλούμε να συγκεντρώσετε τα προβλήματα και να μας τα αποστείλετε άμεσα.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι: