Αρωγή και βοήθεια προς “Το Σπίτι του καλλιτέχνη” προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας !

Τους τελευταίους 5 μήνες το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ήταν μάρτυρας της κατανόησης και της ανθρωπιάς των μελών της κοινότητας μας. Στο κάλεσμα μας για βοήθεια προς καλλιτέχνες και ανθρώπους του περιβάλλοντός μας που βιώνουν πρωτόγνωρες δυσκολίες, πολλοί από εσάς ανταποκριθήκατε πέραν των προσδοκιών μας , προσφέροντας είτε το μικρό είτε το μεγάλο οβολό σας.  Σε διάστημα 25 εβδομάδων συγκεντρώθηκαν , αποθηκεύτηκαν και διανεμήθηκαν πάνω από 10 τόνοι ξηρών και νωπών τροφίμων και μαγειρεμένου φαγητού, σε περισσότερες από 45 οικογένειες η μεμονωμένα άτομα, σε εβδομαδιαία συχνότητα. Χορηγίες από εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες τροφίμων αλλά και ενίσχυση του ταμείου του Σωματείου από συνδρομές η δωρεές, επώνυμες η ανώνυμες, κατάφεραν να καταστήσουν εφικτή αυτή την τεράστια προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας που βοηθήσατε σ’ αυτό το έργο. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν την χαρά και την ευγνωμοσύνη μας.

Η Ελληνική κοινωνία ζει πρωτόγνωρες δυσκολίες. Τα τρόφιμα που είχαμε συγκεντρώσει έχουν διανεμηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου και το ταμείο μας είναι ταμείο ενός Σωματείου  με περιορισμένο απόθεμα, και παρότι κοιτάμε παντού για νέες χορηγίες και βοήθεια, ομολογούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ασταμάτητη παροχή τροφίμων. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να χρειαστεί να διακόψουμε τις τακτικές διανομές για ένα χρονικό διάστημα.  Ωστόσο σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μειώσουμε καθόλου την προσπάθειά μας  για ανεύρεση πόρων και παροχών όπως και την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που βαρύνουν τους συναδέλφους και τα μέλη του συλλόγου μας. Ελπίζοντας στην κατανόηση σας , αν δεν ξαναβρεθούμε στην πόρτα σας σχετικά σύντομα, σας ευχαριστούμε και πάλι , γιατί χωρίς το σύνολο της ανθρωπιάς των μελών μας τίποτα απ όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί . Να είστε όλοι καλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ  ΞΑΝΑ ,  ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.!!!

Για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος e-mail.museshelter@yahoo.com

Σχολιάστε